بهگزارش میراث آریا، داریوش فرمانی روز چهارشنبه ۲۳ آبانماه با اشاره به اهمیت بالای صنایعدستی به عنوان نماد هویت مردمان کرمانشاه گفت: صنایعدستی به عنوان یک نماد هویتی است که حتی در سطح ملی و جهانی هم به ثبت رسیده است.
مدیرکل، میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه در بحث صنایعدستی استانی غنی است، افزود: تعدد صنعتگران در رشتههای مختلف صنایعدستی و ثبت ملی چند شهر کرمانشاه به عنوان شهرهای ملی صنایعدستی گویای تمدن غنی و هویت این دیار است.
او با تاکید بر لزوم حمایت از صنعتگران گفت: کرمانشاه با برگزاری کارگاههای آموزشی رایگان در رشتههای مختلف صنایعدستی در سالجاری گامی در جهت ایجاد اشتغال برداشت و همچنین این صنعتگران بعد از گذراندن این کارگاههای آموزشی با دریافت کارت صنعتگری میتوانند از وام اشتغال هم استفاده کنند و این امر هم در حمایت از صنعتگران برای ایجاد و رونق کسب و کار آنها گام ارزشمندی است.
او در ادامه با اشاره به حضور پررنگ کرمانشاه در ۳۷ نمایشگاه صنایعدستی ملی تصریح کرد: کرمانشاه با ۱۵ صنعتگر در رشتههای گیوهبافی، گلیمبافی، احجام چوبی، منبتکاری، حکاکیسنگ، قلمزنی، ابزارآلات فلزی، سازهای سنتی، چرم، میناکاری، سفال و سرامیک حضور فعال دارد.
فرمانی با بیان اینکه در این نمایشگاه صنعتگران از سه شهر و یک روستای ملی حضور دارند، افزود: در این نمایشگاه ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه نسبت به معرفی خوشههای صنایعدستی، زنجیرههای ارزش، هنرمندان خلاق و صنعتگران دارای مهر اصالت ملی و هنرمندان فاخر در این نمایشگاه گامی موثر برداشته است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه در پایان با اشاره به حضور صنعتگران خلاق و گروههای آیینی در غرفه استان کرمانشاه، گفت: غرفه استان کرمانشاه، یکی از غرفههای جذاب برای بازدیدکنندگان است که حضور ازدهام بازدیدکنندگان نشان دهنده جذابیت بالای کار این هنرمندان کرمانشاهی است.
انتهای پیام/
نظر شما